Instellen van groepen en categorieën

Inleiding

In dit onderdeel van Followin’ kan u categorieën aanmaken en deze in groepen plaatsen. Via het onderdeel Permissies kan u dan instellen tot welke groep een specifieke gebruiker toegang mag hebben en dus enkel de onderwerpen van de categorieën die tot deze groep behoren te zien mag krijgen.

Volg deze stappen voor het aanmaken van groepen en categorieën :

  1. Klik op [Bestand] [Opties].
  2. Klik dan nu op het onderdeel [Onderwerp Categorieën].
    Image

Groepacties

Een groep is een verzameling van meerdere categorieën. Door een groep aan te stippen zal u enkel de categorieën te zien krijgen die onder deze groep werden aangemaakt. Het aanmaken van een groep is niet noodzakelijk. Voorbeeld : facturatie – ontwikkeling – support - ….

Categorie acties

Een categorie is een onderdeel waar u meerdere onderwerpen in kan plaatsen. De functie van een categorie is om de verschillende topics te groeperen om zo bij het aantikken van een categorie een overzicht te krijgen van alle topics die onder deze categorie vallen. Een categorie kan onderdeel zijn van een groep maar niet noodzakelijk. Als u echter een categorie aanmaakt die niet in een groep valt dan zal u deze categorie enkel terugvinden door in het menu onderdeel op ‘alle groepen’ te klikken. Voorbeeld : offertes – beëindigd – te factureren – onderhoud – herstellingen uit te voeren.